Alleen voor leden:
  • Bespaar op alles
  • Altijd gratis verzending
  • Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash

Lidmaatschapsvoorwaarden en condities Luxplus (Luxplus ApS)


Over het Luxplus lidmaatschap

Luxplus (Luxplus ApS) is een ledenclub die naast andere ledenvoordelen kortingen biedt op bekende parfum- en cosmeticamerken. Luxplus is alleen voor particulieren. Het lidmaatschap is persoonlijk en kan niet worden gedeeld. Bij overtreding van de lidmaatschapsvoorwaarden kan het lidmaatschap worden geannuleerd.

Om lid te worden moet je 18 jaar of ouder zijn.

BonusCash

Je verdient BonusCash bij het voltooien van een bestelling bij Luxplus. De hoeveelheid BonusCash is afhankelijk van welke producten je koopt. Je kunt op elk moment zien hoeveel BonusCash je hebt verdiend als je bent ingelogd op je account. De BonusCash wordt automatisch toegepast op de volgende bestelling in een verhouding van 1:1. 9 BonusCash geeft je bijvoorbeeld een korting van € 9. BonusCash kan niet worden gebruikt tijdens de gratis proefperiode.

BonusCash verloopt niet, zolang het lidmaatschap geldig blijft. In het geval dat je jouw lidmaatschap opzegt, vervalt de BonusCash na 14 dagen. Houd er rekening mee dat de BonusCash niet vervalt als je ervoor kiest om jouw lidmaatschap binnen die 14 dagen opnieuw te activeren. BonusCash kan niet worden omgezet in geld of aan een ander lid worden gegeven.

Accepteren lidmaatschapsvoorwaarden

Door de lidmaatschapsvoorwaarden van luxplus.be te bevestigen geef je Luxplus ApS toestemming om maandelijks het aangegeven abonnementsbedrag af te schrijven totdat je besluit het lidmaatschap op te zeggen.

Wanneer je een order plaatst op luxplus.be, ontvang je een bevestiging per e-mail welke informatie bevat met informatie over de lidmaatschapsvoorwaarden. Je kunt deze informatie altijd blijven inzien op onze website.

Minderjarig

Wanneer je lid wordt van Luxplus, moet je bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent. Als je jonger bent dan 18 jaar, moet het abonnement worden bevestigd door een ouder of wettelijke voogd. Een overeenkomst kan altijd worden opgezegd door een ouder of wettelijke voogd, indien de ondertekenaar minderjarig is.

Lidmaatschap betalingen

Je abonnement wordt maandelijks afgeschreven, totdat je het lidmaatschap opzegt. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd om je constant toegang te geven.

Jouw registratie op luxplus.nl is wettelijk bindend vanaf het moment dat je de eerste bestelling plaatst en daarmee jouw lidmaatschap activeert. Door de Ledenprijs te selecteren in plaats van de Normale prijs, accepteer je ook het starten van een lidmaatschap. Als lid van Luxplus en kaarthouder ben je verplicht om te betalen voor jouw lidmaatschapsperiode, totdat je jouw abonnement en/of lidmaatschap opzegt. Houd er rekening mee dat je het lidmaatschap niet kunt beëindigen door de betaling te weigeren of door middel van een terugboeking. In het geval van onbetaalde of achterstallige facturen behoudt Luxplus zich het recht voor om een externe partner (CollectMasters) te gebruiken voor het innen van betalingen. Dit omvat ook extra kosten in relatie tot betalingen of annulering van betalingen.

Je bent verplicht het lidmaatschap te betalen vanaf de overeengekomen ingangsdatum van het lidmaatschap. In geval van herroeping van de overeenkomst tussen de partijen, ben je aansprakelijk voor het reeds geleverde deel van de dienst. Dit wordt naar rato berekend, op basis van de periode waarvoor Luxplus de lidmaatschapsvoordelen heeft verstrekt.

De bewijslast ligt bij jou dat je gebruik hebt gemaakt van het herroepingsrecht als hier later twijfel over ontstaat.

Alle transacties op Luxplus moeten worden betaald via iDEAL, Paypal, Klarna of creditcard (Visa Electron, Visa, MasterCard). Alle betalingskosten worden gemaakt door Luxplus ApS en worden hierbij verantwoord in de productprijzen en lidmaatschapskosten die op de website worden weergegeven. Je kunt jouw eerdere betalingen en bestellingen bekijken door in te loggen op jouw account op Luxplus. via het slotsymbool bovenaan de homepage.

Opzeggen lidmaatschap en wettelijk bindende periode

Je kunt het lidmaatschap op elk moment opzeggen door in te loggen op Luxplus en in jouw account ‘Mijn lidmaatschap’ te selecteren of door contact met ons op te nemen via [email protected] (we beantwoorden jouw bericht binnen 24 uur op werkdagen). De enige uitzondering is tijdens de eerste 24 uur na het plaatsen van een order, in die periode is het lidmaatschap geblokkeerd om technische redenen en kun je het niet handmatig opzeggen via de ‘Mijn lidmaatschap’ knop. Na de initiële 24 uur kunt je het lidmaatschap opzeggen op elke manier die je wenst. 

Als je het lidmaatschap beëindigt, behoudt je toegang totdat de betaalde periode verloopt.Nadat een lidmaatschap is opgezegd, wordt er geen geld van jouw rekening afgeschreven, tenzij je ervoor kiest om jouw lidmaatschap opnieuw te activeren.

Annuleringsrecht

Het Luxplus abonnement valt onder juridische wetgeving waardoor je het recht hebt om binnen 14 dagen jouw lidmaatschap te annuleren. In de praktijk betekent dit dat jouw recht om te annuleren 14 dagen nadat je de overeenkomst met ons bent aangegaan vervalt. Jouw recht om te annuleren is geldig vanaf de dag dat je jouw eerste transactie doet op Luxplus en niet bij de maandelijkse afschrijvingen.

Leden zijn verplicht om voor het lidmaatschap te betalen vanaf de afgesproken startdatum van het lidmaatschap. In het geval van herroeping van de overeenkomst tussen de partijen, zijn de leden aansprakelijk voor het betalen van de diensten die al geleverd zijn. Deze wordt naar ratio berekend op basis van de periode dat Luxplus de lidmaatschapsvoordelen heeft verstrekt.

Wanneer je wenst om het lidmaatschap te annuleren, dien je dit te communiceren naar Luxplus toe maximaal 14 dagen nadat je de overeenkomst met ons bent aangegaan. Je kunt dit communiceren via [email protected]. Geef in het bericht duidelijk aan dat je de overeenkomst wilt annuleren hierbij gebruik makend van jouw recht.

Geüpdate 29.02.2024

Het is echt waar!