Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails 🍩

Get the look - Hailey Bieber Glazed Donut Nails 🍩

Door Camilla Svensson
Ben jij ook zo gek op de glazed donutnagels van Hailey Bieber? Volg deze 4 stappen om thuis de meest begeerde manicure te bewerkstelligen.

Het lijdt geen twijfel dat Hailey Bieber dé IT-girl van het moment is en een enorme inspiratiebron voor velen. Bijvoorbeeld haar Coachella-look die viral ging op TikTok, Instagram en andere platforms, waar verschillende beautyfanaten dezelfde look hebben gekopieerd en opnieuw gestyled. Of haar Clean Make-up look, wat een mega trend is geworden.

Onlangs heeft een video over de nagels van Hailey Bieber veel aandacht gekregen. De glazed donutnagels van Hailey Bieber zijn de hotste nageltrend van dit moment! In dit artikel laten we je zien hoe je zelf de trendy glazed donutnagels kunt bewerkstelligen.


Waarom wordt het ‘glazed donut' genoemd?

De naam glazed donut is ontstaan omdat de nagels een prachtige glans hebben, alsof een donut in glazuur gedoopt is. Hailey Bieber heeft eerder ook wel eens gezegd dat het geheim van haar vlekkeloze huid hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren is. Ze gaat pas naar bed als haar gezicht eruitziet als een "geglazuurde donut", citaat: Hailey Bieber.

Guide: Hailey Bieber Glazed Donut Nails

Voor de glazed donutnagels van Hailey Bieber gebruik je in principe shellac, het type nagellak dat alleen uithardt onder LED-licht, maar je kan de look ook namaken met gewone nagellak. Lees verder en we laten je zien hoe!


Glazed Donut Nails: Zo doe je het

1. Bereid je nagels voor

In eerste instantie is het vooral belangrijk dat je nagels schoon en verzorgd zijn. Gebruik een nagellakremover om oude nagellakresten en ander vet en vuil van je nagels te verwijderen. Zorg er ook voor dat je je nagels in de gewenste vorm knipt en vijlt. Als je je manicure wilt afmaken met nepnagels, kun je hier een grote selectie vinden.

Vind hier nagellakremover met aceton en zonder aceton voor een goede prijs.

hbnails1-2022-09-19-104824.jpg

2. Begin je manicure met een base coat

Als je nagels helemaal schoon zijn, goed voorbereid en wel en in de gewenste nagelvorm zijn gevijld, is het tijd voor de base coat. Een base coat is een beschermende onderlaag die kleine groefjes in de nagel opvult. Dit resulteert in mooie, gladde nagels. De base coat beschermt je nagels ook tegen verkleuring, bijvoorbeeld als je nagellak in een felle kleur gebruikt.

Smooth-e Base Coat van Essie is bijvoorbeeld een geweldige base coat die ongelijkmatige nagels egaliseert en je manicure een gladdere uitstraling geeft. Als je van jezelf dunne en breekbare nagels hebt, is Smooth-e Base Coat van Essie een super goeie keuze omdat het biotine bevat, dat zwakke en breekbare nagels helpt versterken.

hbnails2-2022-09-19-104834.jpg

3. De nagellak zelf!

Nu je base coat droog is, komt het leukste gedeelte - het kiezen van een nagellakkleur! Als wij een suggestie mogen doen, dan raden wij Infinite Shine Bubble Bath van OPI aan - het is de perfecte kleur roze voor een natural nagel-look. Infinite Shine Bubble Bath van OPI breng je net als een traditionele nagellak aan, maar geeft een indrukwekkende gel-look met een spiegelend oppervlak, zonder het hoeven te gebruiken van een LED-lamp!

Je kunt alle huidige nagelkleuren hier vinden.

hbnails3-2022-09-19-104844.jpg

4. Het glazed effect toevoegen

Zodra je nagellak droog is, dien je dus zilveren glinstering over de nagels aan te brengen om het glazuureffect te creëren. In principe kan dit worden gedaan met een losse oogschaduw, die je over de nagels heen aanbrengt en dan gefixeerd met een doorzichtige topcoat als laatste stap.

Je kunt ook een nagellak met een glinsterend of parelmoer effect gebruiken om het glazuureffect te bereiken. Wij raden nagellakken aan zoals Nail Polish Bling-A-Ling van Technic of 277 Pure Pearlfection LuxeEffect van Essie. Maak je manicure tot slot nog af met een top coat. Als je nog geen top coat nagellak in huis hebt, kun je die ook hier op de site vinden voor een leuke prijs. Voìla - nu heb jij ook de most wanted manicure van het moment!

Pssst.... Vergeet niet om #luxplusnl te hashtaggen op Instagram zodat we je Luxplus stijlen kunnen volgen!