Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Vermijd een droge huid met K-Beauty - Koreaanse huidverzorging

Vermijd een droge huid met K-Beauty - Koreaanse huidverzorging

Door Luxplus
We kennen het allemaal. De winter komt eraan en je huid begint uit te drogen! Maar maak je geen zorgen, Koreaanse huidverzorging staat achter je!

De winter zorgt bij veel mensen voor een droge huid! Gelukkig kan ik je een snel en eenvoudig antwoord geven dat de overgrote meerderheid van de huidproblemen kan oplossen: Koreaanse huidverzorging. Als je het nog niet hebt geprobeerd, wordt het hoog tijd!

Bij Luxplus is er een ruime keuze aan heerlijke beauty producten, waaronder K-Beauty producten. Je vindt er bijvoorbeeld het merk Pilaten. Pilaten is een Koreaans merk dat goedkope en effectieve huidverzorgingsproducten voor de huid maakt. Sommigen bouwen de huid opnieuw op, anderen verwijderen mee-eters en weer anderen hydrateren de huid tot in de kern!


Lippenmasker

Pilaten collageenmasker (zie foto hierboven), is een geleimasker dat je lippen echt hydrateert! Het lipmasker voelt een beetje slijmerig aan als je het uit de verpakking haalt - en eerlijk gezegd wist ik niet zeker wat ik ermee moest doen. Ik dacht dat het het meest logisch was om het masker op de lippen te doen en dat was echt geweldig! Het lipmasker is speciaal ontworpen om vervellen van de huid op de lippen te voorkomen, liplijntjes te verwijderen, droge lippen op te frissen, fijne lijntjes rond de lippen te verminderen en niet in de laatste plaats: glans toe te voegen.

Zo gebruik je het:

1. Breng het masker aan op de lippen

2. Als het masker eenmaal is aangebracht, moet het idealiter minimaal 15 minuten en bij voorkeur

30 minuten blijven zitten.

3. Het masker trekt in de lippen, dus het is niet nodig om de lippen daarna schoon te maken of af

te spoelen.

4. De rest van het masker moet gewoon worden weggegooid. Om het beste uit het fantastische

masker te halen, zou je één masker per week moeten gebruiken.

Gezichtsmasker

Pilaten collageen hydraterend gezichtsmasker is een andere echte must-have voor de droge huid! Zoals je waarschijnlijk al wel zult begrijpen, zijn de voordelen van dit gezichtsmasker vrijwel hetzelfde als die van het lipmasker. Het collageen maakt de huid glad en het masker zorgt voor een fantastische hydratatieboost. Mijn huid heeft altijd behoefte aan vocht, dus dit is absoluut een van mijn favorieten! Ik zie een verschil rond mijn mond, voorhoofd en de fijne lijntjes rond de ogen. Wanneer je het voor het eerst gebruikt, kan het slijmerig aanvoelen en eerlijk gezegd zag het er niet uit als iets dat ik nou graag op mijn gezicht wilde doen. Maar tot mijn grote verbazing was het heel lekker! Het masker is verkoelend voor de huid, waardoor het de gevoelige en geïrriteerde huid (waar ik last van heb) kalmeert. Het vermindert roodheid in de huid en het is eigenlijk waanzinnig comfortabel. Je ziet er een beetje vreemd uit, maar dat heb je waarschijnlijk wel over voor een evenwichtige en goed verzorgde huid.

Er zit één masker in elke verpakking, en het wordt aanbevolen om het masker minstens 15 minuten en bij voorkeur 30 minuten te laten zitten. Ook biedt dit masker een goede gelegenheid om een ​​beetje te ontspannen tussen de alledaagse hectiek door. Iedereen kan wel één keer per week 30 minuten nemen om zichzelf een beetje te verwennen toch?! Kom maar op met het masker!

Blackhead gezichtsmasker

Het laatste product van Pilaten dat ik wil uitlichten is het octopus blackhead gezichtsmasker. Zoals de naam al zegt, verwijdert het mee-eters, en dan specifiek in de T-zone. Toen ik het pakje opende, wist ik niet zo goed wat ik ermee moest. Het voelt alsof er een klein stukje plastic op het oppervlak zit dat verwijderd moet worden... maar dat is niet zo! 

Hoe te gebruiken: 

  • Pak het masker uit
  • Maak je T-zone een beetje nat
  • Breng het masker aan op de T-zone
  • Laat het 20 minuten zitten
  • Trek het er dan af zoals elk ander blackhead masker

Ik kan alvast verklappen dat het niet fijn voelt als je het masker eraf trekt! Maar het resultaat… Ik was verbaasd over hoeveel mijn masker had gedaan - er zaten echt veel onzuiverheden op, vooral van mijn voorhoofd (verrassend genoeg?). Ik kon aan mijn neus zien dat de onzuiverheden waren verdwenen. Niet allemaal, maar een groot deel wel!

Na gebruik van het masker heb ik mijn gezicht verwend met een serum en daarna heb ik een hydraterende gezichtscrème aangebracht.

Over het algemeen ben ik echt verbaasd over hoe goed deze producten zijn. Vooral gezien de betaalbare prijs! Het is budgetvriendelijk en het werkt echt! Het is zeker niet de laatste keer dat ik producten van Pilaten gebruik.