Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alles wat je moet weten over K18

Alles wat je moet weten over K18

Door Simone Keller | Kapper en haarexpert
Een nieuw wonderproduct is geboren! K18 - een leave-in haarmasker van 4 minuten dat het haar versterkt en verzorgt. Dat is toch de droom?!

K18 leave-in haarmasker is de nieuwste toevoeging aan de familie. Het is genomineerd voor de Danish Beauty Awards 2022 en is een enorme trend op TikTok. Weet jij over welk haarmasker ik het heb? Ik kan je ook vertellen dat het product al vele toegewijde fans heeft, waaronder Kim Kardashian, Selena Gomez en Rihanna, niet de minsten zou ik zeggen!

Het haarmasker is momenteel zo populair dat het het haarproduct is met de meeste views op TikTok. Maar liefst 10 miljard views, en het TikTok-profiel van het merk is geliefd bij meer dan 4 miljoen mensen.

Maar wat maakt K18 zo bijzonder? En is het meest gehypte haarproduct echt al het geld waard? In dit artikel ga ik daar dieper op in!

Kun je beschadigd haar herstellen?

Als kapper en enorme "haarnerd" in het vak ben ik best wel benieuwd naar de hype rond K18 en naar hoe het product nou eigenlijk werkt. Daarom heb ik de zaak verder onderzocht...

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er in ons haar verschillende bindingen zitten, die er allemaal voor zorgen dat ons haar stevig bij elkaar wordt gehouden. Wanneer het haar wordt blootgesteld aan chemische behandelingen zoals bleken, hitte van stylingtools, schade door de omgeving, het weer etc. dan zullen deze hechtingen altijd in meer of mindere mate beschadigd raken. De keratineketens die helpen om je haar gezond te houden worden afgebroken, waardoor je haar verzwakt. Misschien heb je zelf geprobeerd je haar te bleken en ontdekte je dat de uiteinden een beetje op watten lijken, en dat je het haar eigenlijk gewoon uit elkaar kan trekken? En als je het niet zelf hebt meegemaakt, dan heb je vast wel eens van iemand gehoord. Dit komt doordat de bindingen in het haar volledig zijn vernietigd en er niets meer over is waarmee de kern van het haar bij elkaar kan worden gehouden.

K18 herstelt deze ketens permanent door hetzelfde peptide te gebruiken als dat waarvan de bouwstenen van het haar zijn gemaakt. K18 bootst de natuur na en herstelt het haar permanent.

Gezond haar in slechts 4 minuten!


K18 is de naam van het merk achter het viral Leave-in Molecular Repair Hair Mask. Het is een leave-in haarmasker dat beschadigd haar in slechts 4 minuten herstelt - yeey!

K18 is gemaakt om deze verbindingen opnieuw op te bouwen met hun K18Peptide ™, de gepatenteerde moleculaire doorbraak waarvan klinisch is bewezen dat het haarbeschadiging ongedaan maakt - in slechts 4 minuten! Resultaten kunnen variëren afhankelijk van haartype, kwaliteit en eerdere behandelingen.

K18 is perfect voor jou als je je haar wilt versterken en de elasticiteit ervan wil verbeteren, na talloze haarkleuringen en veelvuldig gebruik van hete stylingtools.

K18 peptide

K18Peptide™ werd gepatenteerd na tien jaar van verschillende tests en onderzoeken. K18Peptide™ bevat ​​aminozuren voor onder de cuticula om keratineketens met elkaar te verbinden en disulfidebindingen te vormen om beschadigde haarlokken terug te brengen naar hun oorspronkelijke, gezonde staat.


Bovendien is K18:

✔️ Veganistisch

✔️ Kleurveilig

✔️ Zonder siliconen

✔️Niet getest op dieren


Hoe gebruik je het K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask?

In tegenstelling tot de traditionele haarmaskers hoeft het K18 haarmasker NIET uitgespoeld te worden.

Stap 1.

2 x shampoo

Was het haar twee keer grondig met je favoriete shampoo. Masseer grondig in de hoofdhuid en spoel uit met water.

Stap 2.

Sla je conditioner over

Het ding met K18 is dat je je conditioner moet overslaan. Dus wanneer je je haar twee keer met shampoo hebt gewassen, is het eerste deel van je haarverzorgingsroutine afgerond.

Stap 3.

Gebruik op handdoekdroog haar

K18 moet worden aangebracht op handdoekdroog haar. Dit kan een uitdaging zijn, omdat handdoekdroog haar dat niet met conditioner is gewassen niet bepaald meewerkt - maar vertrouw op het proces! Doe ca. 1-2 pompjes K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask in je handpalmen en activeer K18 door het product in de handen te verwarmen voordat je het in je haar verdeelt. Let op! Wacht 4 minuten en spoel het product niet uit.

Stap 4.

Tik-tak, tik-tak….

Na 4 minuten kun je je favoriete stylingproducten en heat protection aanbrengen. Style je haar daarna zoals gewoonlijk. Houd er rekening mee dat K18 je haar niet ongelooflijk glanzend, zacht en glanzend maakt zoals bijvoorbeeld een ander haarmasker. De reden daarvoor is dat K18 van binnenuit repareert. Voor een glanzend resultaat moet je het verder behandelen met hydraterende verzorging in de vorm van haarolie en andere leave-in producten.


FAQ


Is K18 geschikt voor alle haartypes?

Ja zeker! Of je haar nu gekleurd, gebleekt of helemaal natuurlijk is, K18 is ongelooflijk goed voor alle haartypes. Je haar wordt niet alleen beschadigd door haarverf, maar ook door de hitte van je stylingtools, de zon, zout water, diverse haarproducten en omgevingsinvloeden. K18 herstelt de gezondheid van het haar en corrigeert schade, wat betekent dat alle haartypes ervan kunnen profiteren.

Waarom moet je de conditioner overslaan?

K18 is het meest effectief op schoon, handdoekdroog haar. Andere conditionerformules bevatten vaak siliconen en formules die zware coatings op het haar vormen die voorkomen dat het K18-peptide de verbroken bindingen binnen kan dringen. K18 is effectiever wanneer het tot diep in het haar door kan dringen. De formule is lichtgewicht en werkt aan de binnenkant van het haar, waardoor het haar schoon en licht aanvoelt, zonder dat je het uit hoeft te spoelen.

Waarin verschilt K18 van Olaplex?

Misschien ken je het cultproduct Olaplex al? Olaplex, dat langzamerhand wereldberoemd is op het gebied van haarverzorging, slaagt erin de zwavelbruggen in de haarstructuur tijdens en na een chemische behandeling te beschermen en weer op te bouwen. Een geweldig haarproduct dat echt een verschil maakt - K18 heeft hetzelfde effect, maar het kost minder tijd!

De eenvoudigste manier om te begrijpen hoe K18 verschilt van Olaplex en andere rebonding-systemen, is door je een ladder voor te stellen. Olaplex repareert de zwavelbruggen, in wezen de horizontale balken over de ladder, maar bereikt de verticale balken niet. K18 is in staat om zowel de horizontale als de verticale staafjes (de zwavelbruggen en keratineketens) te behandelen voor een blijvend resultaat.

Hoe vaak kan K18 worden gebruikt?

Het wordt aanbevolen om K18 de eerste 6 weken als haarmasker te gebruiken. Je kunt K18 dan elke 3-4 haarwasbeurten gebruiken om de gezondheid van het haar te behouden.