Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alles wat je moet weten over Cicaplast Baume B5

Alles wat je moet weten over Cicaplast Baume B5

Door Marte Skinlo Gundersen | Schoonheidsspecialist
Ben je benieuwd naar het virale product La Roche-Posay Cicaplast Baume B5? Lees hier alles over deze populaire wondercrème!

Als je op Tiktok of andere sociale media zit, ben je vast en zeker het wonderproduct La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 wel eens tegengekomen. Dit huidverzorgingsproduct heeft een aantal geweldige eigenschappen die de meeste huidtypes goed kunnen gebruiken. Maar wat doet Cicaplast eigenlijk voor de huid? Hoe moet je het gebruiken? En wat zit er in Cicaplast? Lees snel verder, want in dit artikel worden al je vragen beantwoord!

Wat is La Roche-Posay Cicaplast Baume B5?

Cicaplast Baume B5 is een herstellende crème die de huid voedt en kalmeert. Het is met name geschikt voor huidtypes en huidzones die extra gevoelig, geïrriteerd of droog zijn. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 staat ook bekend om zijn vermogen om een ​​beschadigde huidbarrière te herstellen.

Wat zit er in La Roche-Posay Cicaplast Baume B5?

Cicaplast Baume B5 bevat de volgende belangrijkste actieve ingrediënten:

 • Panthenol - bekend als vitamine B5. Dit actieve ingrediënt staat bekend om zijn versterkende eigenschappen, terwijl het ook een rustgevend effect heeft op de huid.
 • Madecassoside - een uniek extract gewonnen uit het verzorgende en voedende kruid centella asiatica. Madecassoside staat onder andere bekend om het minimaliseren van rimpels doordat het de huid voller maakt. Bovendien werkt madecassoside bijzonder goed samen met panthenol, dat de huid zowel kalmeert als verstevigt.
 • Tribioma - een nieuw prebiotisch complex gemaakt van suiker, plantenextracten en fermenten, dat een opbouwend en balancerend effect heeft op de tere en gevoelige huid.

Hoe gebruik ik Cicaplast Baume B5?

Cicaplast kan dagelijks worden gebruikt op de extra droge en onbedekte huid, maar voor de meeste mensen zal dit niet nodig zijn. Omdat de crème zo'n dikke consistentie heeft, brengen de meeste mensen de crème het liefst voor het slapen gaan aan, na het reinigen van het gezicht, zodat het 's nachts goed kan inwerken. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 kan over het hele gezicht en lichaam worden aangebracht, of alleen op specifieke gebieden die je wilt behandelen. Indien nodig kun je Cicaplast meerdere keren per dag gebruiken, bijvoorbeeld op droge lippen, handen of schilferende huid. Als je bepaalde delen van je huid met Cicaplast wilt behandelen, is een paar keer per week vaak al voldoende. Probeer het uit en kijk wat het beste werkt voor jou en je huid!

Je kunt La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 gebruiken op de volgende gebieden:

 • Droge en pijnlijke lippen
 • Licht beschadigde huid
 • Huidirritatie
 • Pijnlijke huid
 • Jeukende huid
 • Insectenbeten
 • Rode huid
 • Luieruitslag
 • Droge gebieden op de huid
 • Na acne-uitbarstingen
 • Licht gebruinde huid

Vermijd het aanbrengen van de crème rond de ogen en direct op open wonden.

Alternatief: La Roche-Posay Cicaplast Gel B5

Ben je op zoek naar een lichtere versie van La Roche-Posay Cicaplast Baume B5? Probeer dan eens Cicaplast Gel B5 - het bevat dezelfde goede ingrediënten, alleen in een lichtere gelconsistentie. Perfect voor als je de voorkeur geeft aan een lichtere formule of een vettere huid hebt.

Een van de redenen waarom La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 zo populair is, is dat de crème voor zoveel verschillende dingen gebruikt kan worden, en dat het ook nog eens heel betaalbaar is! Cicaplast kan door het hele gezin worden gebruikt, inclusief baby's. Het kan worden gebruikt om bijna alle huidirritaties en huidongemakken te behandelen. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 is een wondercrème die iedereen in huis zou moeten hebben!

Koop hier Cicaplast Baume B5, of schrijf je in voor onze wachtlijst en krijg meteen bericht als het product weer op voorraad is!