Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Dit vind ik leuk aan parfum layering

Dit vind ik leuk aan parfum layering

Door Annesofie, Luxplus
Ik was op Cosmoprof, en sindsdien denk ik aan één ding: Layering.

Cosmoprof in Bologna is dé plek om inspiratie op te doen en een blik te werpen op parfumtrends voor het komende jaar. En na deelname aan Cosmoprof zit ik boordevol inspiratie en nieuwe ideeën.

Als het op parfum aankomt, sprak iedereen over laag-op-laag (parfum layering of geur layering) en hoe je de verschillende geuren op nieuwe manieren kunt verbeteren.

Ik hou ervan om producten op verschillende manieren te gebruiken, en layering is echt een manier om het maximale uit je geurcollectie te halen! Het verlengt ook de duurzaamheid en complexiteit, waardoor je je eigen unieke geur kunt creëren.

Maar wat ik het leukste vind aan layering, is hoe ik mijn favoriete parfum op verschillende manieren kan dragen!

Parfum layering: Zo doe je dat

Laag-over-laag werkt het beste op een vochtige huid, dus zorg er altijd voor dat je als eerste laag lotion aanbrengt. Ik hou ervan om te experimenteren met verschillende combinaties, door parfums te mengen met hand- en lichaamsproducten om unieke geuren te creëren. Maar ik combineer ook verschillende parfums om een nieuwe en interessante geur te creëren.

Perfecte combinaties voor parfum layering

Er is geen beperking aan de hoeveelheid laag-over-laag, maar sommige geuren passen beter bij elkaar dan andere. Bloemige noten gaan goed samen met houtachtige noten, en oriëntaalse noten passen goed bij frisse noten.

Hier zijn enkele van mijn favorieten voor de zomer, die voor verschillende gelegenheden kunnen worden gebruikt.