Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Bio-Oil

Voordelen van huidverzorgingsoliën

Door Orkla, Bio-Oil
Verminder de zichtbaarheid van permanente huidbeschadiging met de effectieve oliën van Bio-Oil

De menselijke huid wordt eigenlijk ook beschouwd als een zintuig, omdat we hiermee tast, kou, warmte en andere fysieke prikkels waarnemen. Het is tevens ons grootste orgaan en fungeert als de eerste verdedigingslinie van het lichaam.  

Als eerste verdedigingslinie voor het lichaam eist dit zijn tol van de huid, dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid in de beste omstandigheden kan functioneren. Daarnaast moet je huid ook beschermd worden tegen zichtbare schade. Om hierbij te helpen heeft Bio-Oil een huidverzorgingsolie ontwikkeld die het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid op peil houdt, verschillende beschadigingen van de huid voorkomt en de zichtbaarheid van beschadigingen die al hebben plaatsgevonden minimaliseert. 

Voorkom littekens en striae met Bio-Oil

Hoewel de meeste mensen het misschien moeilijk vinden om een litteken te vergelijken met een zwangerschapsstriempje hier en daar, behoren ze eigenlijk tot dezelfde categorie - beide betreffen permanent beschadigde huid. Terwijl een striae een uitrekking van vezels is die optreedt in het onderhuidse weefsel van het lichaam, is een litteken gelokaliseerd in het oppervlakkige deel van de huid.  

In beide gevallen wordt de permanente schade veroorzaakt doordat de huid zichzelf te snel probeert te herstellen, in overlevingsmodus gaat en overmatig collageen aanmaakt om de schade te herstellen. Dit proces veroorzaakt littekens en zichtbare schade. Bio-Oil Huidverzorgingsolie versterkt de natuurlijke afweer van de huid door de huid zachter en elastischer te maken. Op deze manier is de huid beter bestand tegen striae tijdens bijvoorbeeld een zwangerschap of toegenomen spiermassa als je de huid maar helpt met behulp van olie. Om het risico op striae tijdens de zwangerschap te verminderen, is het aanbevolen om Bio-Oil aan te brengen vanaf de 3e maand van de zwangerschap, omdat Bio-Oil de elasticiteit van de huid helpt te verbeteren. 

Verminder de zichtbaarheid van permanente huidbeschadiging  

Bio-Oil Huidverzorgingsolie was ook de eerste olie die klinische tests onderging en aantoonde dat het de zichtbaarheid van reeds bestaande littekens en striae kon verminderen door de huidtint te egaliseren. Oliën hebben over het algemeen de eigenschap dat de huid het heerlijk vindt en ze accepteert. De huid kan oliën absorberen, waardoor de actieve ingrediënten de huid kunnen binnendringen. Om het gewenste effect te bereiken, moeten huidverzorgingsproducten onder de huid kunnen werken en niet alleen in de bovenste lagen. 

Bio-Oil Huidverzorgingsolie heeft in de loop der jaren zeer positieve resultaten behaald en daarom bevelen artsen en apothekers over de hele wereld het product aan. Bio-Oil Huidverzorgingsolie is een van 's werelds meest toonaangevende producten voor littekens en striae en heeft meer dan 400 huidverzorgingsprijzen gewonnen. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat Bio-Oil littekens en striae niet verwijdert, maar het uiterlijk ervan verbetert, waardoor ze minder zichtbaar worden en meer overeenkomen met de omringende huidskleur.  

Nieuwe opleving voor de vochtarme huid

Een vermoeide en vochtarme huid is kwetsbaarder omdat het de flexibiliteit en barrièrefunctie van de huid vermindert, die helpt om de algehele vochtbalans van de huid op peil te houden. Door Bio-Oil Huidverzorgingsolie te gebruiken, heb je een product in handen dat snel in de huid dringt en de huideigen functies helpt te herstellen. Het voedt en hydrateert de huid ook zonder vettig aan te voelen en helpt vocht vast te houden en bij te dragen aan de natuurlijke vochtbarrière van de huid. Dit helpt ervoor te zorgen dat de huid haar gladheid en soepelheid herstelt en behoudt. 

Bescherming voor de ouder wordende huid  

Naarmate de huid ouder wordt, worden rimpels, lijntjes en plooien prominenter als gevolg van de verslapping en afbraak van elastinevezels. Bio-Oil Huidverzorgingsolie bevat verschillende ingrediënten die helpen de huid te verzachten, waardoor deze dus zachter, gladder en soepeler wordt, waardoor de verouderde en gerimpelde huid er beter uitziet. Bio-Oil Huidverzorgingsolie hydrateert de huid en verbetert de textuur, teint en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Als extra bonus kan het ook worden gebruikt als behandeling na het zonnen en om de door de zon beschadigde huid te kalmeren. 

Olie met de heilzame eigenschappen van actieve ingrediënten

Bio-Oil Huidverzorgingsolie is, net als andere oliën, een zuurstofvrije omgeving die de plantenextracten van calendula, lavendel, rozemarijn en kamille en de heilzame eigenschappen van vitamine A en E behoudt. Het innovatieve ingrediënt Purcellin OilTM vermindert de dikte van de formule, waardoor deze gemakkelijker door de huid kan worden opgenomen, terwijl het er tevens voor zorgt dat de belangrijkste ingrediënten doordringen in de huidlagen waar ze het meest heilzaam zijn.  

Bio-Oil kan gebruikt worden op alle huidtypes, over het hele lichaam én op het gezicht. Aangeraden wordt om Bio-Oil tweemaal daags aan te brengen gedurende minimaal 3 maanden voor een optimaal effect, maar uit diverse tests is gebleken dat er zelfs al eerder zichtbare resultaten kunnen zijn.