Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Probeer dit in je haarroutine

Probeer dit in je haarroutine

Door Fanni, Luxplus
Ik was op Cosmoprof - en ik heb wat spannende haartips om met jullie te delen!

Als verantwoordelijke voor de haarcategorie bij Luxpus was ik mega-enthousiast om deel te nemen aan de Cosmoprof-beurs van dit jaar in Bologna. Het was een inspirerende ervaring die mijn passie voor beauty echt verder heeft ontwikkeld.

De energie was geweldig en ik was helemaal enthousiast over de enorme focus op dingen die helpen om je haar gezond van binnenuit te maken. Het draait allemaal om gezonde haar- en hoofdhuidverzorging op dit moment!

De weg naar glanzend haar

Toen ik over de drukke beurs liep, werd ik omringd door innovatie en creativiteit. Van nieuwe producten tot baanbrekende technieken - overal waar ik keek waren er tips voor gezonder en glanzender haar.

En ik kon niet wachten om thuis te komen en mijn reis naar gezonder haar en hoofdhuid te beginnen - en om deze nieuwe routine te starten:

Mijn nieuwe 4-stappen haarroutine

1 Eens per week gebruik ik haarolie, waarbij ik Yari Rosemary aanbreng en een hoofdhuidmassageborstel gebruik. Dit verbetert het effect van de olie en bevordert haargroei en glans.

2 Na deze stap laat ik de olie een uur zitten, waarna ik hem uitwas met Briogeo Density shampoo, die echt wonderen verricht voor mij. Het is geweldig voor mijn hoofdhuid en houdt mijn haar gezond en glanzend!

3 Na twee keer shampoo aanbrengen gebruik ik Aromatica Rosemary Hair Thickening Conditioner. Zoals bij alle conditioners kun je het iets langer in je haar laten zitten voor een veel beter effect.

4 Ik wacht meestal 5 minuten na het aanbrengen van de conditioner en spoel hem dan uit. Door deze routine met haarolie en wassen wordt mijn haargroei verbeterd, wordt mijn haar glanzender en gevoed.

Wil je meer trends van Cosmoprof? Lees wat mijn collega, Annesofie, heeft ontdekt.